Českodubští senioři už vyhlíží nadaci - igenus.cz

07.12.2006 00:00

Liberec - Dopoledne plné vánočních koled, říkanek a pohádek spojené s nadílkou dárků - to vše zažijí ve středu 13. prosince 2006 babičky a dědečkové z Domova důchodců v Českém Dubu. Tradiční předvánoční setkání pořádané libereckou Nadací SYNER začíná v 10.00 hodin, hlavními účinkujícími jsou děti z Mateřské školy Korálek.

Středeční představení tak v letošním roce završí pravidelné návštěvy seniorů, kteří s napětím předvánoční vystoupení očekávají. "Sto deseti našim klientům se snažíme neustále nabízet různorodý a zajímavý program. V prosinci k nám přijel soubor mažoretek, břišních tanečnic či Mikuláš. Senioři se ještě mohou těšit na vystoupení smyčcového dua, vánoční oslavu či právě na nadílku Nadace SYNER a dětí z Korálku," říká Jiří Zlámal, ředitel domova důchodců.

"Přestože některé děti trpí trémou, vystoupení se všem líbí a sklidí zasloužený potlesk. Staroušci v malých capartech vidí svá vnoučata či pravnoučata. K vánoční atmosféře přispěje i dárek v podobě kosmetického balíčku, který nadace věnuje," doplnil Zlámal.

URL| http://www.igenus.cz/view.php?cisloclanku=2006120706