Korálek zazpíval seniorům v Dubu - Liberecký deník

17.12.2007 00:00

Dětský soubor Korálek z Jablonce nad Nisou potěšil ve středu 12. prosince seniory žijící v Domově důchodců Český Dub.

Kulturní program spojený s rozdáváním drobných dárků pro seniory připravil domov důchodců za podpory Nadace SYNER. Děti z mateřské školy předvedly pásmo, které bylo již plně ve znamení blížících se Vánočních svátků. Samozřejmě v něm nemohly chybět klasické vánoční koledy. Řadu z nich zpívali senioři spolu s dětmi.

„S touto nadací spolupracuje náš domov již řadu let. Díky podpoře, které se nám dostává, můžeme našim obyvatelům přinášet zajímavé akce. Především malé děti z Korálku seniory vždy velmi potěší,“ uvedla Věra Rybářová, sociální pracovnice domova. Po skončení programu odměnili senioři vystupující děti bouřlivým aplausem.

„Jsme rádi, že můžeme pomáhat zpestřit obyvatelům domova předvánoční čas. Podobná setkání nám dávají sílu pokračovat v nadačních aktivitách i v dalším období,“ svěřila se po skončení akce Iva Urbanová z nadace.

Region - Severní Čechy