Lidové Sady ovládnou pěstounské rodiny s dětmi - igenus.cz

22.11.2006 00:00

LIBEREC - Zábavné odpoledne plné her, písniček a soutěží pěstounské rodiny z celého Liberecka stráví v neděli 26. listopadu 2006. Toto setkání již popáté pořádá Nadace SYNER, letošní akce začíná ve 13.00 hodin v Lidových Sadech. Čtyřhodinovým programem provází populární dětský bavič a herec Martin Dejdar a přítomní se mohou těšit i na další známé oblíbené osobnosti.

"V době před Vánocemi pořádáme řadu akcí pro děti z domovů, seniory, handicapované nebo právě pro děti z pěstounských rodin. Vedle toho, že se na setkáních báječně baví, rodiče se navzájem seznámí a vymění si zkušenosti. Nám na oplátku dělá radost, že se rok od roku akce těší větší oblibě, vždyť letos jsme pozvali na 150 rodin," říká s úsměvem Eva Syrovátková, reprezentantka Nadace SYNER.

Vedle pestrého programu a občerstvení dostanou přítomní od nadace i drobné dárky. Právě ti, kteří se o svoji lásku dokáží podělit, zaslouží si trávit hezké společné chvíle se svými blízkými, dodává ke blížící se akci Syrovátková.

URL| http://www.igenus.cz/view.php?cisloclanku=2006112213