Pro studenty pořádali modní odpoledne

02.04.2009 00:00

Střední odborná škola Jablonecká v Liberci svým žákům a studentům nabízí širokou škálu nejen studijních příležitostí, ale také mimoškolních aktivit.

„V souvislosti s jarními svátky k frekventantům školy zavítala Nadace SYNER a uspořádala pro ně burzu oblečení, povětšinou nového a musím říci, že hlavně dívky odcházely z akce s plnými taškami,“ říká ředitel školy Milan Adamec. Součástí „modního“odpoledne bylo i občerstvení, které dospívajícím ve věku od 15 let vždy přijde k chuti. Ředitel Adamec ale poukazuje i na další aktivity: „Samozřejmě i u nás studují a učí se děti z různých sociálních prostředí, ale ani my nejsme pouhými příjemci charity. Snažíme se v rámci možností nabídnout o víkendech a prázdninách prostory a služby pro jednotlivce i sportovní a další oddíly k přepsání k pořádání různých školení a slavností.

Zároveň také naši studenti prezentují a prodávají třeba květinové a zelinářské výpěstky při různých příležitostech v našem stánku a to nejen v Liberci.“

Velikonoce, SOŠ Jablonecká