Nadace SYNER a Bílí Tygři pomáhají dětem po transplantaci kostní dřeně - igenus.cz

12.09.2008 00:00

Liberec - Nadace SYNER a Bílí Tygři podpořili částkou padesát tisíc korun rekonvalescenční pobyt pro děti po transplantaci kostní dřeně ve Fakultní Nemocnici Motol, který momentálně probíhá v rekreační oblasti Kristýna u nedalekého Hrádku nad Nisou.

Symbolický šek převzala z rukou reprezentantky Nadace SYNER Ivy Urbanové a zástupkyně Bílých Tygrů Jitky Svobodové rehabilitační sestra Aneta Vondráčková během první přestávky hokejového utkání mezi Libercem a Kladnem, které děti navštívily. „Není to poprvé, kdy jsme ve spolupráci s hokejovým klubem podpořili ozdravný pobyt a spojili ho s návštěvou severočeské metropole. Také k nám zveme děti z domovů z celého Libereckého kraje, které v průběhu roku navštěvujeme," dodává Iva Urbanová.

A protože děti v rámci programu tráví páteční den v Liberci, rozhodli se pro ně Bílí Tygři připravit drobný dárek. Na vlastní oči uvidí trénink libereckého "A" týmu a dojde i na setkání s některým z hokejistů trenéra Gregora.

URL| http://www.r1genus.cz/clanky/spolecnost-11/nadace-syner-a-bili-tygri-pomahaji-detem-po-transplantaci-kostni-drene-3782/