Příchod Vánoc oznámilo vystoupení Korálku

10.12.2008 00:00

Dětský soubor Korálek z Jablonce nad Nisou potěšil ve středu 10. prosince seniory žijící v Domově důchodců Český Dub. Vystoupení malých předškoláků odměnili obyvatelé domova důchodců bouřlivým aplausem.

Tu pravou vánoční atmosféru vykouzlily tóny flétny

„Program byl plný vánočních koled, říkadel a tanečků. Našim klientům se velmi líbil. Korálek k nám jezdí pravidelně a senioři se na každé vystoupení již dlouho těší,“ uvedl Radim Pochop, ředitel domova důchodců. Jak podotkl, kulturní program spojený s rozdáním drobných dárků pro seniory připravil domov důchodců za podpory Nadace SYNER. S Nadací SYNER domov důchodců spolupracuje již řadu let. Společné projekty mají za cíl zpestřit obyvatelům domova důchodců jejich pobyt v Českém Dubu.

Na rozloučenou dostali všichni obyvatelé českodubského domova malý dárek, který předává představitelka nadace Iva Urbanová (vlevo)

„Jsme potěšeni, pokud se nám podaří obohatit život seniorů. Vánoce jsou speciálním obdobím v roce, kdy by každého měl obklopovat klid a pohoda. Pokud jsme k navození příjemné atmosféry alespoň částečně přispěli, tak je to přesně to, oč usilujeme,“ svěřila se po skončení akce Iva Urbanová z Nadace SYNER. Podle Urbanové se senioři z Českého Dubu mohou již nyní těšit na další vystoupení Korálku. „Určitě počítáme s představením pásma, které bude uvedeno u příležitosti Velikonoc,“ slíbila Iva Urbanová.

Malí čerti se do svých rolí opravdu vžili