Seniory v Českém Dubu potěšily před Velikonocemi děti z Korálku - Liberecký deník

10.04.2009 00:00

Český Dub - Společenský sál domova důchodců v Českém Dubu plný usměvavých seniorů byl kulisou středečního vystoupení dětí z Mateřské školky Korálek.

Představení složené z písniček, scének a říkanek bylo věnováno blížícím se velikonočním svátkům. Akci uspořádal domov důchodců pro své obyvatele díky podpoře Nadace Syner. „Věřím, že vystoupení dětí vás potěší a spolu s příjemným jarním sluníčkem vám vnese do tváří radostný úsměv,“ řekla Ivana Urbanová z Nadace Syner na úvod vystoupení zhruba 60 obyvatelům domova. Pásmo písniček a říkanek představily děti s velkým zápalem a nadšením. „Děti jsou opravdu šikovné. Jejich vystoupení se mi vždy moc líbí a nikdy si ho nenechám ujít,“ svěřila se Rita Vostálová, jedna z obyvatelek domova. S nadací spolupracuje domov již osm let. „Podpory si vážíme. Díky ní mohou senioři nejen sledovat zajímavá kulturní vystoupení, ale nejméně třikrát do roka obdrží i drobné dárky,“ říká ředitel domova důchodců Radim Pochop.

Více foto najdete na www.liberecky.denik.cz

Region - Severní Čechy