Český pohár OPEN 2006 zavítal do Liberce

26.06.2006 00:00

Liberecká Základní škola ve Vesci se v soboru 24. června 2006 stala hostitelkou pro třiatřicet vozíčkářů z celé České republiky, kteří se zde pravidelně setkávají. Tentokrát to bylo v rámci Českého poháru OPEN 2006. Klub aktivních vozíčkářů ve spolupráci se Svazem paraplegiků a za přispění Nadace SYNER a dalších partnerů uspořádali již čtvrtý ročník turnaje, který patří svým obsazením k vrcholné přehlídce českých reprezentantů.
Jedním z účastníků byl i Michal Stefanu, který před zahájením turnaje převzal zlatou medaili z mistrovství Evropy ve stolním tenise handicapovaných.
Po rozlosování a rozehrávkách se hrálo na šesti stolech ve třech skupinách, mezi přítomnými nechyběli ani reprezentanti Českého paralympijského týmu - Jitka Pivarčiová, již zmíněný Michal Stefanu a René Tauš, který se letos stal vítězem turnaje.

Paralympionik Michal Stefanu před turnajem převzal zlatou medaili z mistrovství Evropy ve stolním tenise handicapovaných

Atmosféra v hale byla srovnatelná s prestižními turnaji