Čtvrtý ples vozíčkářů - igenus.cz

17.04.2008 00:00

Liberec - Handicapovaní budou mít v sobotu ples. Akce se koná v bezbariérově přístupném Konferenčním sále Centra Babylon.

Ples provází bohatý program a každoročně velkou účast vozíčkářů a postižených z celé ČR, ale i ze zahraničí. Programem provází moderátor Jaromír Štěpánek. Na úvod vystoupí taneční skupina TAKT, poté zahraje skupina S.R.O. Dále vystoupí zpěvačka Heidi Janků, která roztančí každoročně celý sál včetně vozíčkářů.

Poprvé na tomto plese vystoupí František a Vojta Nedvěd s kapelou, dále skupiny Black Beagle a S.R.O., které mají též velký úspěch každým rokem a provázejí tento ples až do druhé hodiny ranní.

I letošní ročník IV. Plesu vozíčkářů má bohatou tombolu. Každá vstupenka vyhrává díky sponzorům a nadacím. Hlavní ceny předá vozíčkářům zástupce Nadace Syner. Zástupci Tarmac CZ, a. s. sety na bezpečnou jízdu na silnicích - balíčky se signálními vestami na vozík a reflexními samolepkami s označením.

Ples pořádají organizace ESY HANDICAP HELP, o. s. a Sdružení vozíčkářů Region Nisa, o. s. pod záštitou Nadace Syner. V Babylonu se ples koná poprvé - díky Nadaci škola hrou a Statutárnímu městu Liberec.

URL| https://igenus.cz/clanky/spolecnost-11/ctvrty-ples-vozickaru-2641/