Nadace SYNER v uplynulém roce rozdělila přes tři milióny korun

07.01.2008 00:00

Ve prospěch neziskových organizací, občanských sdružení, zájmových spolků, základních a mateřských škol i na desítky individuálních žádostí putovaly v roce 2007 od liberecké Nadace SYNER přes tři milióny korun. Za sedm let činnosti se ustálily projekty, které u nadace nacházejí pravidelnou podporu, a jejich počet se rok od roku zvyšuje.

Roste také počet individuálních žádostí. Prostředky sem putující jsou čerpány nejčastěji v kategorii zdravotnictví. Jedná se zpravidla o příspěvky na rehabilitační pobyty, léky, kompenzační pomůcky, invalidní lehátka a vozíky i dětské kočárky. Nadace SYNER pomůže ročně zrealizovat svůj sen dvěma stovkám žadatelů.