Velikonoce s nadací již poosmé

08.04.2009 00:00

Společenský sál domova důchodců v Českém Dubu plný usměvavých seniorů byl kulisou středečního vystoupení dětí z Mateřské školky Korálek.

Představení složené z písniček, scének a říkanek bylo věnováno blížícím se Velikonočním svátkům. Akci uspořádal domov důchodců pro své obyvatele díky podpoře Nadace SYNER. „Věřím, že vystoupení dětí Vás potěší a spolu s příjemným jarním sluníčkem Vám vnese do tváří radostný úsměv,“ řekla Ivana Urbanová z Nadace SYNER, na úvod vystoupení zhruba šesti desítkám obyvatel domova.

Pásmo písniček a říkanek představily děti s velkým zápalem a nadšením. Odměnou za jejich mimořádný výkon byl častý a hlučný potlesk spokojených diváků. „Ty děti jsou opravdu šikovné. Jejich vystoupení se mi vždy moc líbí a nikdy si ho nenechám ujít,“ svěřila se Rita Vostálová, jedna z obyvatelek domova důchodců.

„S Nadací SYNER spolupracuje náš domov již osm let. Podpory si vážíme. Díky ní mohou senioři nejen sledovat zajímavá kulturní vystoupení, ale nejméně třikrát do roka obdrží i drobné dárky,“ říká Radim Pochop, ředitel českodubského domova důchodců.

Středeční vystoupení dětí z Mateřské školky Korálek potěšilo obyvatele Domova důchodců v Českém Dubu